Skip Navigation

Dil Seçimini Yapın

Yarış başladı! Ferodo'dan Ford Fiesta fren balataları

 

Direksiyon, süspansiyon veya tekerlekler. Aracınızın hangi bölümü söz konusu olursa olsun, her biri güvenliğiniz için son derece önemlidir. Ancak, frenleriniz söz konusu olduğunda durum çok başkadır. Frenleriniz sadece sizin güvenliğiniz için değil, trafikteki diğer sürücülerin ve yolcuların güvenliği için de son derece önemlidir.

file

Yarış başladı! Yeni Ford Fiesta fren balataları

Yeni Ferodo ECO-FRICTION fren balatalarıyla gruptan hızla uzaklaşın. Ford Fiesta, Ferodo tarafından özel olarak geliştirilen yeni fren balatalarının kullanıldığı diğer beş popüler otomobil marka ve modellerine katılıyor.

Daha fazla bilgi için PDF'i indirin

ECO-FRICTION fren balatalarının özellikleri:

  • Çevre dostu materyaller
  • Yüksek performans ve güvenlik
  • Araç ureticisi OE onaylı

Her Ford Fiesta ön fren balata kutusunda, sorunsuz bir montaj için gerekli pratik talimatlar ve tüm aksesuarlar dahil edilmiştir.

ECO-FRICTION fren balataları

Dünya genelindeki çevre standartları giderek daha da katı bir hale gelerek otomobil ve parça üreticilerinin, yenilikçi çözümler geliştirmelerine yol açmaktadır. Bu katı standartlardan biri de, fren balataları gibi tüm sürtünme malzemelerinin 2025 itibariyle %0,5'ten daha az bakır içermesini öngören ABD'de çıkan yeni yasadır.

Ferodo, bunun için ECO-FRICTION fren balataları serisini geliştirmiştir.

  • Çevre dostu materyaller
    Ferodo ECO-FRICTION fren balataları, Ferodo Premier balatalarının muhteşem performansının aynısını, daha çevre dostu bir şekilde sunmaktadır. Beş yıldır 1500 malzeme ve 25 yeni bileşen üzerinde yapılan kapsamlı ve özel testler, ECO-FRICTION fren balatalarında daha çevre dostu malzemeler kullanmamızla sonuçlanmıştır. Bu malzeme özellikle, ince partikül emisyonlarını azaltır, daha az ağır metal kullanır ve bakırı neredeyse tamamen ortadan kaldırır. Yüksek kaliteli malzeme, fren sesini standart fren balatalarına göre daha fazla bastırır.
  • Yüksek performans ve güvenlik
    Çevre dostu materyaller kullanmak, performanstan ödün vermemize neden olmadı. Ferodo ECO-FRICTION fren balataları, bağımsız test laboratuvarlarının tanıklığı ve sertifikasyonu doğrultusunda, test edilen araç marka ve modellerinde, rakip markalardan %17 daha fazla durdurma gücü sunmuştur. Bağımsız test sonuçları, Ferodo ECO-FRICTION fren balatalarına sınıfının en iyi performansı ödülünü layık görmüştür.
  • Orijinal Ekipman kalitesi
    Yüksek performansı ve teknolojik açıdan yenilikçi yapısı sayesinde ECO-FRICTION fren balataları, araç üreticileri tarafından onaylanıp kabul görmüştür. Ferodo ECO-FRICTION OE fren balataları, önde gelen Alman otomobil üreticileri tarafından onaylanmıştır.

Geleceğe doğru

Yenilikçi yöntemler bulma konusundaki kararlığımız, rekabete öncülük etmenizi ve günümüzün hızla değişen çevre yasalarının gerekliliklerini karşılamanıza ve bunları aşmanıza yardımcı olmaktadır. Devam etmekte olan bazı araştırma projeleri arasında; gürültü veya titreşim yapmayan ve daha az yer kaplayan yeni hafif fren kaliperleri ile eğimli yerlerde park etmeyi kolaylaştıran stabil statik sürtünme sistemi kullanan yeni elektrikli fren sistemi yer almaktadır.

 

Bu yazıda yer alan içerikler, yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve sertifikalı bir teknisyen ve tamirciden alınan profesyonel tavsiye yerine kullanılmamalıdır. Burada yer alan konulardan herhangi biri hakkında sorunuz veya merak ettiğiniz bir şey varsa, sertifikalı bir teknisyene veya tamirciye danışmanızı öneririz. Firmamız burada yer alan herhangi bir içeriğe güvenmeniz sonucu oluşan herhangi bir kayıp veya hasardan hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır.

İLGİLİ TESTLER
yükleniyor...